Luonnollisia kaupunkikoteja

Alavus Tilaelementit Oy (ATE) valmistaa ja rakentaa luonnollisia kaupunkikoteja eli puukerrostaloja modernilla otteella.

Kotiemme perustana ovat ekologiset ja laadukkaat rakennusmateriaalit. Käytämme ATE-puukerrostaloissa teollisesti valmistettuja asuntomoduuleja, joiden runkorakenne on ristiinliimattua CLT-massiivipuuta.

Tavoitteenamme on rakentaa kestäviä koteja. Käytämme kotimaista puuta, joka kasvaa vastuullisesti hoidetuissa metsissä.  Haluamme rakentaa mieluummin puusta kuin muovista, jota käytetään mahdollisimman vähän.

Meille on tärkeää, että kotona on kokonaisvaltaisesti hyvä olla. Puukerrostaloissamme on luonnostaan kodikas ja lämmin tunnelma. Lisäksi puu luo turvaa ja vaalii terveyttä.

Olemme kotoisin Alavudelta. Tuotantolaitoksemme sijaitsevat Rantatöysän perinteikkäässä puuseppäkylässä, jossa puunjalostusta on harjoitettu jo 100 vuotta. Haluamme kunnioittaa tätä perinnettä. Siksi rakennus- ja suunnittelutiimimme koostuu kokeneista puualan ammattilaisista, joiden kädenjälkeen voit luottaa.

Tervetuloa luonnolliseen kotiin!

Alavuden kehitys Oy – homma hoidetaan