Teollinen rakentaminen on kuivaketjun hallintaa

Katkeamaton kuivaketju on puurakentamisessa välttämätöntä. Teollisesti valmistetut puutuoteosat on pidettävä kuivassa, ja logistiikan tehtaalta asennukseen on edettävä siten, ettei kuivaketju pääse missään vaiheessa katkeamaan.

ATEn kosteudenkestävät asuntomoduulit valmistetaan hallitusti sisätiloissa. Materiaalit vastaanotetaan ja varastoidaan aina kuivissa tiloissa ja valmiit moduulit suojataan tehtaalla ja varastoidaan katosten alle ennen toimitusta.

Kuivaketju ulottuu työmaalle. Rakenteilla olevaa taloa ei koskaan jätetä sään armoille, vaan peitetään aina hyvin. Lisäksi dokumentoimme talon kuivaketjuun kuuluvia toimenpiteitä sen valmistumiseen saakka. 

Kuivaketjun tuntemus kuuluu koko rakennustiimille

Suunnittelijamme hallitsevat rakenteiden kosteuskäyttäytymisen vaatimukset energiatehokkaassa rakentamisessa. Meillä on vankkaa osaamista mm. kylmäsilloista, rakenteiden kuivumisesta ja ilmantiiviiden liitosten tekniikoista.

CLT-massiivipuu myös itsessään helpottaa kosteudenhallintaa tiiviyden, yksinkertaisuuden ja tunnetun kosteuskäyttäytymisen ansiosta.

Kaikki yhteistyökumppanimme ovat sitoutuneita kuivaketjun hallintaan. Meillä on luotettava kumppaniketju, jolla on aito halu tehdä laadukasta jälkeä.