Puun tunnelmaa ja modernia suunnittelua

Luonnon läheisyys ei tarkoita maalle muuttamista. Pehmeitä pintoja voidaan tuoda urbaaneihinkin ympäristöihin.

Puu on maailman vanhin mutta myös modernein rakennusmateriaali. Se näkyy ja tuntuu ATE-kerrostaloissa läpi koko rakennuksen. Kaunista massiivipuuta löytyy asuntojen lisäksi portaikoista ja ulostulosaulan rakenteista – pitäähän kodin tuntua kodilta jo ulko-ovelle tullessasi!

ATE-puukerrostaloissa ei käytetä muovia

ATE-asunnoissa massiivipuuta on käytetty niin seinissä, lattioissa kuin katoissa. Vaikka kaikki puu ei ole näkösällä, voi sen lämmön silti aistia. Suosimme puupintoja, sillä ne luovat viihtyisyyttä ja ovat visuaalisesti kauniita.

Olemme minimoineet rakentamisen muovin käytön, sillä pärjäämme hyvin ilmankin. Emme käytä rungossa höyrynsulkumuovia ja teippiä. Massiivipuuta sen sijaan löytyy ATE-talojen seinistä, lattioista ja katoista. Muovittomuus on osa vastuullista rakentamisprosessiamme, sillä haluamme tehdä oman osamme kestävän tulevaisuuden puolesta. Jatkamme muovitonta kehitystyötä yhdessä materiaalitoimittajien ja tutkijoiden kanssa.

Puukerrostaloja ihmiseltä ihmiselle

Arkkitehtuurilla on meihin suuri vaikutus. Monet rakennukset saavat meidät kokemaan itsemme pieniksi ja yksinäisiksi. Täydellinen talo luo tunteen, että olet arvokas ja turvassa.

ATE-talojen arkkitehtisuunnittelu pyrkii luonnollisiin mutta moderneihin kaupunkiasumisen ratkaisuihin. Olemme tuoneet kerrostalokoteihimme mm. pientaloasumisen elementtejä, joihin ihastut varmasti. Kirkkonummen Konsulintorni on hyvä esimerkki siitä, miten pientalon yksityisyys ja kerrostaloasumisen helppous yhdistyvät modernilla tavalla.

Olemme valinneet arkkitehdeiksemme suomalaisen puukerrostalosuunnittelun uranuurtajia. Heillä on silmää toimiville ratkaisuille sekä kokemusta useista puukerrostalohankkeista ja tinkimättömästä suunnittelusta.