ATEssa vaihtui johtokapula

ATEn toimitusjohtaja vaihtui 1.9.2018, kun Risto Lamminmäki aloitti työnsä uutena johtajana. Jari Pajala siirtyi coo:ksi Timberwise Oy:n.

DI Risto Lamminmäki siirtyi ATEen Alavus Ikkunat Oy:ltä, jossa hän työskenteli seitsemän vuotta tuotanto- ja kehitysjohtajana. Aiemmin Lamminmäki työskenteli Etelä-Suomessa muun muassa telekommunikaatiosektorilla.

– Olen syntyjäni pohjalaisia ja muutimme perheen kanssa takaisin Etelä-Pohjanmaalle, koska halusimme perheelle mieluisammat elinolosuhteet. On hienoa, että Alavuden seudulta on löytynyt mielenkiintoisia työtehtäviä, joiden kautta pääsee kehittämään alueen elinvoimaisuutta, toteaa Lamminmäki.

ATE Oy:llä on 12 paikallisesta omistajaa. Myös Lamminmäen entinen esimies Alavus Ikkunoilta kuuluu heihin. Alavudella halutaan edistää puukerrostalorakentamista yhteistyössä alueen toimijoiden kanssa.

– ATEn vahvuus on nimenomaan laaja yhteistyö eri toimijoiden kanssa. ATEn menestyminen tuo tullessaan myös omistajayrityksille menestymistä, korostaa Lamminmäki.

Väistyvä toimitusjohtaja jatkaa hänkin puualalla.

– ATEn toiminnan käynnistäminen on ollut mielenkiintoinen tehtävä, jota olisi ollut hienoa jatkaa, mutta kutsu Timberwisen johtoon oli ylipääsemätön paikka. Olen ollut perustamassa yritystä Markku Mäkitalon kanssa vuosituhannen vaihteessa. Jatkan siis puualalla, koska uskon itse vahvasti puun paremmuuteen rakentamisessa, toteaa Jari Pajala.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Risto Lamminmäki, risto.lamminmaki@ateoy.fi, puh. 040 035 2599