ATE vahvisti teollista puurakentamisen osaamistaan

Alavus Tilaelementti Oy:ssa toukokuun alussa aloittavat rakennustekniikan insinööri Visa Latvanen ja puutekniikan insinööri Jani Ylä-Liedenpohja tuovat yritykseen sekä rakentamisen että esimiestyön osaamista.

Latvanen tulee toimimaan ATEssa tuotantoinsinöörinä ja Ylä-Liedenpohja projekti-insinöörinä.

– Molemmat henkilöt täydentävät hyvin omistajayritystemme vahvaa rakentamisen ja rakennuspuuteollisuuden kokonaisuutta. ATE on tehdastoiminnan ohella mukana tiivisti myös rakentamisessa ja siksi tarvitaan myös työmaakokemusta, korostaa toimitusjohtaja Jari Pajala.

Visa Latvanen (30v) siirtyy ATElle Suolahden PS-Rakennus Oy:ltä ja hänellä on kokemus käytännön rakentamisesta työmailla sekä esimiestyöstä. Jani Ylä-Liedenpohja (38v) on toiminut viimeksi Matti-Oven Alavuden yksikössä ostajana ja tuotannonsuunnittelijana. Häneltä löytyy kokemusta teollisuuden järjestelmistä ja materiaalihallinnosta.

– Molemmilla on vahvuutena myös paikallistuntemus. Haluamme hyödyntää ja kehittää Alavuden seudun perinteistä puualan osaamista monipuolisesti, kertoo Pajala.

ATEn omistajayrityksistä löytyy monipuolista rakennusalan osaamista LVI-, automaatio-, sähköasennus-, rakennesuunnittelu-, kuljetus-, ikkunatuotanto- sekä rakennusliiketoiminnoista.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Jari Pajala, jari.pajala@ateoy.fi, puh. 040 631 6236

ATE eli Alavus Tilaelementit Oy valmistaa ja rakentaa puukerrostaloja ekologisista ja laadukkaista rakennusmateriaaleista. ATE-puukerrostalot valmistetaan teollisesti asuntomoduuleista, joiden runkorakenne on ristiin liimattua CLT-massiivipuuta. Tuotantolaitokset sijaitsevat Rantatöysän perinteikkäässä puuseppäkylässä, jossa puunjalostusta on harjoitettu jo 100 vuotta. ATEn omistajina on pohjalaisia yrittäjiä.