ATElle tehdastilat puuseppäkylästä

ATE allekirjoitti 31.1.2018 kiinteistökaupan LT Biowatti Oy:n kanssa Alavuden Rantatöysän puuseppäkylässä sijaitsevassa tehdastilasta.

Kiinteistökaupan myötä Alavus tilaelementit Oy:n tuotanto saa toimivat tilat, riittävästi katettua varastotilaa rakentamisen kuivaketjun hallintaan ja hyvät laajentumismahdollisuudet.

– Nyt meillä on hyvä lähtökohdat aloittaa ja kehittää tuotantotoimintaa Alavudella. Puuseppäkylässä pitkään toimineet puutuoteteollisuuden yritykset, muun muassa Alavus Ikkunat Oy, antavat hyvät mahdollisuudet teolliseen yhteistyöhön, kertoo toimitusjohtaja Jari Pajala.

Tehdastilat modernisoidaan kevään aikana moduulien valmistustoimintaan. Tuotanto käynnistyy toukokuun alussa.

Kuvassa kiinteistökauppaa allekirjoittavat Alavus Tilaelementit Oy:n hallituksen puheenjohtaja Marko Vainionpää ja LT Biowatti Oy liiketoimintajohtaja Juha Fränti. Kaupan vahvistajana toimi Tarja Pollari Oma Säästöpankista.